Skip to main content

Στην Καβάλα από αύριο ο Θ. Πάγκαλος

Στην Καβάλα θα βρίσκεται από αύριο και έως το βράδυ της Πέμπτης ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο.
Διήμερη επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποιεί από αύριο ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θα είναι ο κορυφαίος εκπρόσωπος του κράτους στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα την Πέμπτη, αλλά θα επωφεληθεί της επίσκεψής του στην περιοχή, για να απευθυνθεί στους πολίτες του νομού με ομιλία, που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ν. Καβάλας, στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας στις 8.30μμ αύριο το βράδυ.

Μάλιστα, κατ’ απαίτησή του, θα διεξαχθεί ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες, καθώς μετά την ομιλία του ο κ. Πάγκαλος θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό και θα δώσει διευκρινίσεις για τα τρέχοντα θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Μία ώρα νωρίτερα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα παραστεί στην εορταστική δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παύλου και στην κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον της πόλης, θα παρακαθίσει στην καθιερωμένη δεξίωση στη Στρατιωτική Λέσχη Καβάλας και θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας. 

Οι τοπικές Αρχές θα παραθέσουν γεύμα στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου και θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν υπ’ όψη του διάφορα θέματα που απασχολούν το νομό Καβάλας. Ο κ. Πάγκαλος θ’ αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» Χρυσούπολης νωρίς το βράδυ της Πέμπτης.

ZENITH