Skip to main content

Στην Καβάλα ο γγ Καταναλωτή

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Καβάλα ο γγ Καταναλωτή, Δημήτρης Σπυράκος, ο οποίος θα συμμετέχει σε συνέδριο, που οργανώνει το ΤΕΙ Καβάλας με θέμα Δίκαιο και Τεχνολογία.
Ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή, Δημήτρης Σπυράκος θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στην Καβάλα, για να λάβει μέρος στο Συνέδριο που οργανώνει το ΤΕΙ Καβάλας, με θέμα «Δίκαιο και Τεχνολογία», αλλά και ως προσκεκλημένος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπυράκος θα είναι ο βασικός ομιλητής κατά τη σημερινή εναρκτήρια εκδήλωση του Συνεδρίου –που οργανώνεται από το Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ- αναλύοντας το ζήτημα «Δίκαιο και Ηλεκτρονικές Συναλλαγές» στις 6 μμ, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Στο ίδιο συνέδριο θα μιλήσουν ο τ. πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης, ο τ. πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ελευθέριος Σκαλίδης, καθώς και ο γνωστός δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης. Ακόμα, θα μιλήσουν καθηγητές νομικών και ιατρικών πανεπιστημιακών σχολών, ΤΕΙ και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων.

Το Συνέδριο θα συνεχιστεί αύριο από τις 9.30πμ με θέμα «Διαδίκτυο και Προστασία Δικαιωμάτων», ενώ η τελευταία συνεδρία θα ασχοληθεί με το «Δίκαιο και Ιατρική». Στόχος του ΤΕΙ Καβάλας είναι το Συνέδριο αυτό να καθιερωθεί σε πανελλήνιο επίπεδο και να πραγματοποιείται ανά έτος ή ανά διετία.

Ο κ. Σπυράκος θα δώσει αύριο το πρωί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας –με την ευκαιρία της πρόσφατης Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή.

ZENITH