Skip to main content

Στην Καβάλα την Τρίτη το κρουαζιερόπλοιο Balmoral

Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που έχουν αγκυροβολήσει ποτέ στην Καβάλα, το σκανδιναβικό Balmoral, καταφθάνει το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.
Ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσει το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (1/6) στο λιμάνι της Καβάλας, μεταφέροντας 1.350 επιβάτες που θα επισκεφθούν την περιοχή για μερικές ώρες.

Πρόκειται για το Balmoral της νορβηγικής εταιρίας Fred. Olsen Cruise Lines -ένα από τα πιο μεγάλα σκάφη που έχουν ελλιμενιστεί ποτέ στην Καβάλα, που είναι και το μεγαλύτερο της συγκεκριμένης εταιρίας.  Με μήκος 218μ. και βύθισμα 7.3μ. αναμένεται να επισκιάσει κάθε άλλο πλοίο στο λιμάνι της Καβάλας την ημέρα εκείνη, θέτοντας σε εγρήγορση τα στελέχη του τοπικού Λιμεναρχείου.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα επισκεφθούν, κατά την ολιγόωρη παραμονή τους, την πόλη της Καβάλας και τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, πριν αναχωρήσουν το απόγευμα της ίδιας μέρας για τη Θεσσαλονίκη.

Ο εμπορικός κόσμος της πόλης αναμένει τους τουρίστες του Balmoral με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να προσφέρουν μια μικρή τονωτική ένεση στην τοπική αγορά.

ZENITH