Skip to main content

Στην Πόλη για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης ο Πέγκας

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Σπύρος Πέγκας μαζί με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της πόλης.

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι Σπύρος Πέγκας μαζί με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και πολυμελή αντιπροσωπεία με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της πόλης.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό του δήμου, για την προβολή και την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού, εμπορικού, επιχειρηματικού, συνεδριακού, γαστρονομικού, εκπαιδευτικού, αλλά και ιατρικού προορισμού στις γειτονικές χώρες.

Στην ομιλία του ο τομεάρχης τοπικής αυτοδιοίκησης του Ποταμιού έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση της πόλης, ως εκπαιδευτικού προορισμού, μέσα από την προβολή των εκπαιδευτικών ευκαιριών που προσφέρουν τα πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα και κολέγια που διαθέτει, αλλά και στις δυνατότητες που προσφέρει στον τομέα του ιατρικού τουρισμού.

Επίσης στην παρουσίαση προβλήθηκε ο νέος γαστρονομικός οδηγός, που εξέδωσε ο δήμος σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Πρόκειται για την τέταρτη αποστολή, μετά τις αντίστοιχες στη Σόφια, στα Σκόπια και στο Βελιγράδι. Στόχος, να προβληθούν με ολοκληρωμένο τρόπο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης, αλλά και να διευκολυνθούν οι εκπρόσωποι διάφορων επαγγελματικών κλάδων να συνάψουν ή να διευρύνουν συμφωνίες συνεργασίας.

ZENITH