Skip to main content

Στήριξη Καρατζαφέρη σε Παπούλια

«Μπορεί να υπάρξει περισσότερη συνεννόηση με τον κ. Σαμαρά για τα εθνικά θέματα απ΄ ό,τι με την κα Μπακογιάννη και τον κ. Καραμανλή», τόνισε ο Πρόεδρος τους ΛΑΟΣ μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ
Ότι θα υποστηρίξει την επανεκλογή του νυν Προέδρου δήλωσε σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας, κ. Παπούλια, παρότι ζήτησε πρόσφατα από τη Ν.Δ να προκαλέσει από κοινού με το ΛΑΟΣ πρόωρες εκλογές με αφορμή την προεδρική εκλογή.

Αναφερόμενος στο θέμα της πΓΔΜ και στον νέο πρόεδρο της ΝΔ, ο  Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι ο Αντώνης Σαμαράς «δεν θα ξεχάσει ποτέ τον λόγο για τον οποίο έριξε, το ΄93, την κυβέρνηση της ΝΔ και θα συνεχίσει τον αγώνα για τα εθνικά θέματα».

Σημείωσε επίσης ότι μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον κ. Σαμαρά για τα εθνικά θέματα περισσότερο απ΄ ό,τι με την κα Μπακογιάννη και τον κ. Καραμανλή.

Είπε ακόμη ότι η εκλογή Σαμαρά δικαιολογεί την παρουσία του ΛΑΟΣ και τόνισε ότι «πάψαμε να είμαστε ακραίο κόμμα, όσο και αν κάποιοι λένε ότι είμαστε».

Ο Γ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στο θέμα της σύλληψης των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, είπε ότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, ευχήθηκε κουράγιο στον πατέρα Γρηγόρη Νιώτη, όπως είπε, και σημείωσε ότι ο πρώην Υπουργός είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος.

ZENITH