Skip to main content

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου ζητούν οι συνταξιούχοι

Την αντίθεσή τους στην τροπολογία με την οποία ωθεί ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιους οργανισμούς τα ταμειακά τους διαθέσιμα να επενδύονται με συμβάσεις αγοράς ή πώλησης τίτλων του δημοσίου εξέφρασαν σ

Την έντονη αντίθεσή τους στην τροπολογία της κυβέρνησης με την οποία ωθεί ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιους οργανισμούς, τα ταμειακά τους διαθέσιμα να επενδύονται με συμβάσεις αγοράς ή πώλησης τίτλων του δημοσίου εκφράζουν τα σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ.

Εκπρόσωποι των συνταξιούχων πραγματοποίησαν παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας την έκδοση ψηφίσματος. «Αρκετά έχουν ξεγυμνωθεί τα ταμεία μας από τα παγωμένες πιστώσεις από τον τζόγο στο χρηματιστήριο, από τα κουρέματα κλ» τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των συνταξιούχων Χρήστος Σαλονικιός.

Ζήτησαν από το δημοτικό συμβούλιο να στηρίξουν με ψήφισμα τους τα αιτήματα τους που είναι μεταξύ άλλων «να μην μπει χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και να μην χρησιμοποιηθεί ούτε ένα ευρώ για αγορές ομολόγων, repos ή οτιδήποτε άλλο».

Κ. Γερ.
 

ZENITH