Skip to main content

Στηρίζει Μπακογιάννη ο Σπηλιωτόπουλος

«Η πολιτική πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη εγγυάται την ενότητα της παράταξής μας», τόνισε πριν λίγο ο Α.Σπηλιωτόπουλος.
Την κρίσιμη στιγμή ξεπερνάς τα πρόσωπα και βλέπεις τις προτάσεις τόνισε ο Α.Σπηλιωτόπουλος σε συνέντευξη με την Ντόρα Μπακογιάννη όπου ανακοίνωσε τη στήριξή του προς την υποψηφιότητά της.Η ΝΔ πρέπει να βρει ξανά τον βηματισμό της και να συναντήσει τη νεολαία και τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Η πολιτική πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη εγγυάται την ενότητα της παράταξής μας.

Διαφωνούν οι πολιτικοί του φίλοι

Παρά την προσχώρησή του στο στρατόπεδο της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν μπόρεσε τελικά να πείσει για την σκοπιμότητα της υποστήριξής του νυν και πρώην  βουλευτές που πρόσκεινται σε αυτόν,  οι οποίοι διαφοροποιούνται ανοιχτά από την επιλογή του.

Πιο ηχηρή ίσως περίπτωση, ο προσωπικός του φίλος και κουμπάρος του Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον Real Fm δήλωσε ότι ο ίδιος θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά. Ο βουλευτής της Λάρισας  αιτιολόγησε την απόφασή του υποστηρίζοντας ότι ο πρώην υπουργός Πολιτισμού μπορεί να εκφράσει το «όλον κόμμα», δηλαδή τόσο  τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους όσο και το μεσαίο χώρο.

Αποστάσεις από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο πήρε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Γαλαμάτης, ο οποίος  δεν διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες, αλλά παρέπεμψε σε σχετική δήλωση που θα κάνει μέσα στην ημέρα.

Με την επιλογή του  πρώην υπουργού Παιδείας έχει ήδη εκφράσει τη διαφωνία του ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ενώ υπέρ της υποψηφιότητας Σαμαρά  τάσσεται  ο πρώην βουλευτής Κεφαλονιάς Πέτρος Αλιβιζάτος, ο οποίος επίσης θεωρείται προσκείμενος στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.    

ZENITH