Skip to main content

Στηρίζει τη λίστα μεταρρυθμίσεων ο Κουβέλης

Τη στήριξή του στις προσπάθειες της κυβέρνησης και τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που πρόκειται να καταθέσει στο Eurogroup εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Τη στήριξή του στις προσπάθειες της κυβέρνησης και τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που πρόκειται να καταθέσει στο Eurogroup εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε την ανάγκη να κινηθούν γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις, δεδομένης της «ασφυξίας της ρευστότητας», λέγοντας παράλληλα ότι οι προωθούμενες μεταρρυθμίσεις δεν πρέπει να έχουν υφεσιακό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι είχαν διεξοδική συζήτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον πρωθυπουργό και θα πρέπει να καταλήξουν σύντομα σε αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος κάλεσε τους εταίρους να αντιληφθούν ότι ο λαός έχει ματώσει και πως πρέπει να εξασφαλιστεί η ρευστότητα της χώρα, ενώ απάντησε αρνητικά σε ερώτηση αναφορικά με μια ενδεχόμενη συνεργασία κυβέρνησης – ΔΗΜΑΡ.

ZENITH