Skip to main content

Στηρίζει τις αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού η ΑΕΚ

Πλήρως στηρίζει η ΑΕΚ την Πολιτεία και τις ενέργειές της για την πάταξη της αθλητικής βίας και την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλήρως στηρίζει η ΑΕΚ την Πολιτεία και τις ενέργειές της για την πάταξη της αθλητικής βίας και την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Οι θέσεις τις ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρες, με την «Ένωση» να είναι διατεθειμένη να υποστεί τις όποιες συνέπειες μπορεί να επιφέρει ενδεχόμενος αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, αρκεί να «καθαρίσει» ο χώρος του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο κ. Ασλανίδης μετέφερε στον κυβερνητικό παράγοντα την απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο των «κιτρινόμαυρων» στη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης, λέγοντας:

«Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ είναι στο πλευρό του για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλη αυτή η έκνομη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει συστηματοποιηθεί και οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν πρέπει να είναι επίμονες και στοχευμένες», είπε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου και συνέχισε:

«Θεωρούμε ότι το σκεπτικό του κ. Κοντονής είναι με το δίκιο κι αργά ή γρήγορα το δίκιο θα επικρατήσει. Μη νομίζετε ότι οι ξένοι παράγοντες και αρμόδιοι δεν γνωρίζουν τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε εξερχόμενος από το γραφείο του υφυπουργού ο κ. Ασλανίδης.

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να μη μπορέσει ούτε η ΑΕΚ να παίξει στην Ευρώπη, ο ίδιος απάντησε ότι «η ΑΕΚ θα δεχτεί οποιαδήποτε θυσία μπορεί να της αναλογεί από ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

ZENITH