Skip to main content

Στις 10 Φεβρουαρίου οι μελέτες για την αποκατάσταση των κατολισθήσεων στην Κασσάνδρα

Οι εξελίξεις που αφορούν στην αποκατάσταση των πρανών στην Επ. Οδό Μουδανιών – Κασσάνδρας βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης μεταξύ της Γ. Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρίας Λιονή και το
Οι εξελίξεις που αφορούν στην αποκατάσταση των πρανών στο 20ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών Κασσάνδρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης μεταξύ της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρίας Λιονή, του δημάρχου Κασσάνδρας Αριστείδη Κανέλη και των αντιδημάρχων της περιοχής και των ιδιοκτητών κατοικιών της περιοχής.

Στη σύσκεψη τονίστηκε ιδιαίτερα η αγωνία της δημοτικής αρχής Κασσάνδρας για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, προκειμένου οι πολίτες να αποφεύγουν την ταλαιπωρία και η Κασσάνδρα να μην έρθει αντιμέτωπη με την πτώση του τουρισμού και τον οικονομικό μαρασμό.

Όπως δεσμεύτηκε η κα Λιονή, η μελέτη για την κατασκευή του έργου αποκατάστασης θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2010 και έπειτα θα αρχίσουν οι εργασίες στην περιοχή. Οι ιδιοκτήτες εκτάσεων και κατοικιών της περιοχής συμφώνησαν απόλυτα στο να συνεργαστούν με τους μελετητές, τους τεχνικούς και τα συνεργεία της ΠΚΜ, προκειμένου να παρθούν δείγματα ποιότητας του εδάφους και να αρχίσει άμεσα η κατάρτιση της μελέτης.

ZENITH