Skip to main content

Στις 4 Δεκεμβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση της Μεσοχωρίτη ΑΤΕ

Στα θέματα της ημερησίας διάταξης και η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας καθώς και η υπαγωγή στις ευνοϊκές διατάξεις των άρθρων 99 και 100 (Ν.3588/2007)
Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με το ΠΔ 350/1985 Αρθρο 6 - παρ. 1β και το καταστατικό της εταιρίας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανωνύμου εταιρίας με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα συνέλθει την 4η Δεκεμβρίου, του έτους 2009 ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή και ώρα 14:00 απογευματινή στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στην οδό Στρ. Κακαβού αριθμός 3 στη Θεσσαλονίκη για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων του Ομίλου, για την εταιρική περίοδο-χρήση 1/1-31/12/2008 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα χρήσης, Πίνακας Μεταβολών Καθαρής θέσης, Πίνακας Ταμειακών Ροών και Προσάρτημα), οι οποίες έχουν συνταχθεί κατά τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Δ.Π.Χ.Π.), μετά των σχετικών εκθέσεων πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή.-

Ενημέρωση των μετόχων περί των ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας για υπαγωγή αυτής στις ευνοϊκές διατάξεις των άρθρων 99 και 100 του Ν 3588/2007 και έγκριση των ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτουμένης από το Νόμο απαρτίας κατά την άνω ημερομηνία, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους κ.κ. Μετόχους της εταιρίας σε Α Επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 21η Δεκεμβρίου, του έτους 2009 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 14η απογευματινή στον αυτό ως άνω τόπο και με τα αυτά θέματα ημερησίας διατάξεως. Κατά την επαναληπτική δε αυτή συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση, θα βρίσκεται σε απαρτία δυναμένη να συνεδριάσει εγκύρως οποιοδήποτε και εάν είναι τα κατ΄ αυτήν εκπροσωπούμενο τμήμα του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.- Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτουμένης από το Νόμο απαρτίας κατά την άνω ημερομηνία, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους κ.κ. Μετόχους της εταιρίας σε Β Επαναληπτική ΓενικήΣυνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 9η Ιανουαρίου, του έτους 2010 ημέρα της εβδομάδος Σάββατο και ώρα 14η απογευματινή στον αυτό ως άνω τόπο και με τα αυτά θέματα ημερησίας διατάξεως. Κατά την επαναληπτική δε αυτή συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση, θα βρίσκεται σε απαρτία δυναμένη να συνεδριάσει εγκύρως οποιοδήποτε και εάν είναι τα κατ΄ αυτήν εκπροσωπούμενο τμήμα του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.


ZENITH