Skip to main content

Στο 100% η συμμετοχή της Αλουμύλ στην Αλουμύλ Ηλιακά

Στην εξαγορά του υπολοίπου 10% της εταιρίας Αλουμύλ Ηλιακά προχώρησε η διοίκηση της Αλουμύλ κατέχοντας πλέον το 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Στην εξαγορά του υπολοίπου 10% της εταιρίας Αλουμύλ Ηλιακά ΑΕ (ΑΛΟΥΜΥΛ SOLAR) προχώρησε η διοίκηση της εταιρίας Αλουμύλ - Βιομηχανία Αλουμινίου ΑΕ έναντι 6 χιλ. ευρώ, κατέχοντας πλέον το 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παραπάνω εξαγορά δεν πρόκειται να επηρεάσει σημαντικά τις οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου.

Η Αλουμύλ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά βιομηχανικά συγκροτήματα - βάσει παραγωγικής δυναμικότητας - στην Ευρώπη για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου για όλες τις κλασικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές καθώς και βιομηχανικών προφίλ ειδικών προδιαγραφών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυπηγική, τις μεταφορές, κλπ. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις απλώνονται στο Κιλκίς, Σέρρες, Κομοτηνή, Ξάνθη, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Βοσνία και Αλβανία. Διαθέτει 28 θυγατρικές εταιρίες, εκ των οποίων οι 22 βρίσκονται στο εξωτερικό (Ευρώπη, Βαλκάνια, Μ. Ανατολή).

ZENITH