Skip to main content

Στο Βελιγράδι τα ακριβότερα ξενοδοχεία της Σερβίας

Τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της Σερβίας βρίσκονται στην πρωτεύουσά της, Βελιγράδι, όπου η τιμή για ένα δίκλινο δωμάτιο ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 76 ευρώ.

Τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της Σερβίας βρίσκονται στην πρωτεύουσά της, Βελιγράδι, όπου η τιμή για ένα δίκλινο δωμάτιο ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 76 ευρώ, την ώρα που στον πιο οικονομικό προορισμό της χώρας, το Πάλιτς, στη βόρεια Σερβία, η τιμή φτάνει περίπου τα 38 ευρώ.

Μια διανυκτέρευση σε ένα δίκλινο δωμάτιο στη Σερβία κόστιζε 73,08 ευρώ το 2014, και ήταν κατά 7% αυξημένη από το 2013, όταν η μέση τιμή ήταν 68,33 ευρώ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών της trivago.

Ο πιο ακριβός μήνας για να επισκεφθεί κανείς τη Σερβία είναι ο Οκτώβριος, όταν η διαμονή σε ξενοδοχείο για μια νύχτα κοστίζει 60 ευρώ κατά μέσο όρο. Στον αντίποδα, οι πιο φθηνές τιμές εμφανίζονται τον Μάρτιο, καθώς δεν ξεπερνούν τα 49 ευρώ κατά μέσο όρο.

Με βάση το κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο το 2014, η ακριβότερη χώρα στην περιοχή είναι η Σλοβενία, όπου η μέση τιμή για ένα δίκλινο δωμάτιο ανήλθε σε 104,25 ευρώ, ενώ τα φθηνότερα ξενοδοχεία ήταν τα βουλγαρικά με 58,58 ευρώ.

Πηγή balkans.com

ZENITH