Skip to main content

Στο φως υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος στη Θεσσαλονίκη

Μια μεγάλη υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ερευνούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες.Οι έρευνες γίνονται κάτω από ένα πέπλο απόλυτης μυστικότητα
Μια μεγάλη υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ερευνούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες. Στο μικροσκόπιό τους έχει μπει «ύποπτος», ο οποίος μεταξύ άλλων έχει διασυνδέσεις και με το χώρο του αθλητικού παραγοντισμού της πόλης, διότι από ελέγχους που έγιναν βρέθηκαν τραπεζικές καταθέσεις στο όνομά του, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από το εισόδημά του.

Ο εν λόγω, όμως, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε να έχει στην κατοχή και πολλά δελτία ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά και «τυχερά» λαϊκά λαχεία, τα οποία, συνήθως, αξιοποιούνται προς δικαιολόγηση πλουτισμού. Οι έρευνες γίνονται κάτω από ένα πέπλο απόλυτης μυστικότητας, αν και ουσιαστικές λεπτομέρειές της έχουν περιέλθει εν γνώσει της Voria.gr, η οποία παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει όταν η υπόθεση πάρει τον τελικό της δρόμο.

ZENITH