Skip to main content

Στο πλευρό της κυβέρνησης η ΟΒΣΘ

Στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να βάλει ένα τέλος στην εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, τερματίζοντας τη λιτότητα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης

Στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να βάλει ένα τέλος στην εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, τερματίζοντας τη λιτότητα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.  

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΟΒΣΘ, «στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ξανακερδίσουμε την αξιοπρέπεια μας, εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου, με σεβασμό όμως της λαϊκής κυριαρχίας, της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας».

«Η ιστορία της Ευρώπης έχει δείξει ότι τα σπουδαία βήματα σε αυτό το οικοδόμημα, έγιναν όταν μπήκαν στην άκρη οι εμμονές και οι δογματισμοί και επικράτησε η βούληση για αμοιβαίες επωφελείς λύσεις. Η ρήξη δεν είναι προτεραιότητα, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν πήρε εντολή στις 25 Γενάρη για τίποτα άλλο παρά για τερματισμό του Μνημονίου και της βάναυσης λιτότητας. Ο αγώνας της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας είναι μεταξύ άλλων αγώνας επιβίωσης για το στρώμα των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων. Όσο λοιπόν θα δίνει αυτόν τον αγώνα θα είμαστε δίπλα της. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα μας βρει απέναντί της» τονίζει η Ομοσπονδία.

ZENITH