Skip to main content

Στο πλευρό της Ντόρας και ο Πολύδωρας

Η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει «την αδιάκοπτη συνέχεια και συνέπεια της Νέας Δημοκρατίας», υποστηρίζει ο Βύρων Πολύδωρας. Στήριξη προς τη Ντ.Μπακογιάννη εξέφρασαν σήμερα ο Γιώργος Ορφανός και στελέχη τη
Θέση υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη παίρνει το παραδοσιακό στέλεχος της ΝΔ, κ. Βύρων Πολύδωρας με άρθρο του στην εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος.

Ο κ. Πολύδωρας τονίζει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει «την αδιάκοπη συνέχεια και συνέπεια της Νέας Δημοκρατίας, όπως μετεξελίχθηκε και μορφώθηκε σε μια μακρά διαδικασία ώσμωσης, συναίρεσης και σύνθεσης ιδεών και προσώπων, από το 1978 μέχρι σήμερα». Ο ίδιος τονίζει την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης, ζητώντας, ωστόσο, να «μην εκπορευτεί κανένας όμιλος από golden boys την ιδεολογία μας, προκειμένου με παραχαράγματα και άλλα ιδεολογήματα να εξώσουν άλλους ή να πάρουν προβάδισμα έναντι άλλων».

Ο κ. Πολύδωρας στρέφεται εναντίον πολλών στελεχών της ΝΔ για τη στάση τους απέναντι στην υποψηφιότητα Μπακογιάννη. «Είναι ανυπόφορο να βλέπει κανείς τους σκανδαλωδώς ευεργετηθέντες από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη χθες να χτυπούν σήμερα με τόση σφοδρότητα τον ευεργέτη τους, «εκίνησαν την πτέρναν κατά του ευεργέτου». Πράγμα όχι ασύνηθες βέβαια στην ελληνική πολιτική. Αλλά όσο συνηθισμένο και να γίνει, εγώ δεν πρόκειται να το δεχθώ», υπογραμμίζει ο κ. Πολύδωρας.

Επιστολή στήριξης Μπακογιάννη από στελέχη της Δ.Α.Κ.Ε

Επιστολή στήριξης προς την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη απέστειλαν 40 συνδικαλιστικά στελέχη της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών (Δ.Α.Κ.Ε), που πρόσκεινται πολιτικά στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Επίσης την στήριξη της στη Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής και πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για θέματα αναπηρίας Ελευθερία Μπερνιδάκη Αλντους.

Με την Ν. Μπακογιάννη ο Γ. Ορφανός

Με δήλωσή του πριν από λίγο ο πρώην υφυπουργός Γ. Ορφανός γνωστοποίησε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα της Ν. Μπακογιάννη για την προεδρία της Ν.Δ. «Για την λειτουργία ενός πολυσυλλεκτικού κόμματος της κεντροδεξιάς που θα ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις κοινωνικές διεργασίες και ανάγκες επιλέγω να στηρίξω την Ντόρα Μπακογιάννη για να υπερβούμε στρατόπεδα και στρατοπεδάρχες και να σφυρηλατήσουμε την πραγματική ενότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ορφανός.

ZENITH