Skip to main content

Στο πλευρό του Ηρακλή ο Ψωμιάδης για τη Μίκρα

Η συμβολή της νομαρχίας ώστε να συμπεριληφθεί στο υπό αναθεώρηση Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Καλαμαριάς αλλαγή χρήσεων στο νέο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα σε εμπορικές ήταν το αντικείμενο της συνάντ
Η συμβολή της νομαρχίας ώστε να συμπεριληφθεί στο υπό αναθεώρηση Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Καλαμαριάς αλλαγή χρήσεων στο νέο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα σε εμπορικές με συγκεκριμένο συντελεστή δόμησης, χρήσεις συμβατές με την ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Π. Ψωμιάδη με το Γ.Σ του Ηρακλή.

Στη συνάντηση εργασίας με πρωτοβουλία του νομάρχη Π. Ψωμιάδη παρευρέθησαν στελέχη του Γ.Σ Ηρακλής με επικεφαλής τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Γωγάκο, της Πολεοδομίας Καλαμαριάς υπό τον αντινομάρχη Γ. Αγγούρα και εκπρόσωπος του Οργανισμού ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης.

Αντικείμενο της συνάντησης η συμβολή της νομαρχίας ώστε να συμπεριληφθεί στο υπό αναθεώρηση Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου Καλαμαριάς αλλαγή χρήσεων στο νέο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα σε εμπορικές με συγκεκριμένο συντελεστή δόμησης, χρήσεις συμβατές με την ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πάντα κοντά στις ομάδες της Θεσσαλονίκης για να τις βοηθάμε να πάνε μπροστά και μαζί τους η πόλη. Στεκόμαστε σήμερα στο πλευρό του Ηρακλή για να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να φτιαχτεί ένα γήπεδο - αναπτυξιακή ανάσα για την ομάδα και την περιοχή. Οι εμπορικές χρήσεις στο νέο γήπεδο θα διευκολύνουν τον Ηρακλή να βρει επενδυτή».

ZENITH