Skip to main content

Στο Πυροσβεστικό Σώμα, το Καπάνι και με τον Ψωμιάδη η Τυπάδη

Τι δήλωσε και με ποιους συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής Α΄Θεσσαλονικης με τους ΑΝΕΛ Χριστίνα- Λεμονιά Τυπάδη.

Στο αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στο ΚΑΠΑΝΙ, αλλά σε συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτη Ψωμιάδη βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής  Α΄Θεσσαλονικης  με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Χριστίνα- Λεμονιά Τυπάδη.  

Κατά την επίσκεψη της στο Πυροσβεστικό Σώμα, η κ. Τυπάδη  ενημερώθηκε από τον  υποστράτηγο  του Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρη Πιερράκο για τον τρόπο λειτουργίας  και  οργάνωσης  των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Η υποψήφια βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τις σκέψεις του υποστράτηγου που αφορούσαν στην πληροφόρηση του κοινού για  το  δύσκολο  έργο  των Πυροσβεστών  σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και  όχι μόνο το  καλοκαίρι. Ακόμη, εγινε συζήτηση για την  ανακατανομή του πυροσβεστικού δυναμικού καθώς και την επαναξιολόγηση των  προσόντων των Πυροσβεστών.

Η κ. Τυπάδη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με τους Πυροσβέστες  και να ακούσει και τις  δικές τους  προτάσεις.

 Η οικονομική εξόντωση των  εμπόρων στο ΚΑΠΑΝΙ

Για τα προβλήματα των εμπόρων της αγοράς του «ΚΑΠΑΝΙ» είχε την ευκαιρία στη συνέχεια να ενημερωθεί η κ. Τυπάδη.  «Η οικονομική ανέχεια άλλα και  η έλλειψη μέτρων για την τόνωση της ιστορικής αυτής  αγοράς έχουν  προκαλέσει  μια ασφυκτική  κατάσταση  που  οδηγεί  στην εξόντωση των  εμπόρων» επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής. Η κ. Τυπάδη άκουσε με προσοχή τους εμπόρους και  κατέγραψε τα  προβλήματα τους και τους έδωσε τη διαβεβαίωση  ότι  θα δώσει  τον  αγώνα της  για  την αναζωογόνηση του  εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.
 
Συνάντηση  με Παναγιώτη Ψωμιάδη

Στο τέλος της ημέρας της και σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα έγινε η συνάντηση κ. Τυπάδη με τον πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Η κ. Τυπάδη,  άκουσε  τις  πολιτικές απόψεις  του κ. Ψωμιάδη αλλά και τις ανησυχίες του για  την πολιτική κατάσταση. Οι δυο  τους  είχαν την ευκαιρία να  μοιραστούν τις αγωνίες τους για τα προβλήματα της πόλης  και  συμφώνησαν στην   αναγκαιότητα να δοθούν   άμεσες  λύσεις για την  καθημερινότητα  των  πολιτών.

Image
CAM00809a

 

Image
CAM00811a
Business Story
Off

ZENITH