Skip to main content

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ οι Ναπολεόνι και Μανούσος

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις των Στέφανο Ναπολεόνι και Γιώργο Μανούσου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων της Θεσσαλονίκης στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου βρίσκονται οι Στέφανο Ναπολεόνι (φωτό) και Γιώργος Μανούσος. 
 
Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «Metrosport» αναφέρει για τον Ιταλό επιθετικό: «Ο Στέφανο Ναπολεόνι διανύει την έβδομη σεζόν του στα ελληνικά γήπεδα και είναι η δεύτερη πιο παραγωγική σε γκολ (9 στη Σούπερ Λίγκα). Το όνομά του βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. 
 
Ο 29χρονος επιθετικός απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ” βρίσκεται και στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί μία από τις περιπτώσεις των παικτών που αγωνίζονται στην Ελλάδα και παρακολουθούνται από τον ΠΑΟΚ. Το αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτησή του θα φανεί μόλις έρθει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και κρίνει τις εκθέσεις που θα του δοθούν».
 
Για τον Γιώργο Μανούσο η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» γράφει: «Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ τον έχουν "παρακολουθήσει" σε αρκετά από τα παιχνίδια που έδωσε η Καλλονή, δεν έχει γίνει όμως κάποια συγκεκριμένη κίνηση για την απόκτηση του τη δεδομένη χρονική στιγμή. 
 
Ο παίκτης θα παραμείνει υπό καθεστώς "παρακολούθησης" από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, θα αποφασιστεί από τον ΠΑΟΚ, εάν θα προχωρήσει (ή όχι) σε συγκεκριμένη κίνηση για την απόκτηση του Γιώργου Μανούσου».

ZENITH