Skip to main content

Στο Στρασβούργο ο Παπανδρέου

Στο Στρασβούργο βρίσκεται ο πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ).
Στο Στρασβούργο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ).

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Συνέλευση στη μία μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) και σύμφωνα με τη διαδικασία, πρόκειται να απαντήσει στα ερωτήματα των βουλευτών μετά το τέλος της ομιλίας του.

Στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα που παρατίθεται από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης, στο οποίο θα παρακαθίσουν επίσης οι αρχηγοί των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας, Φ. Φρατίνι.

Ο κ. Παπανδρέου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και τον γενικό γραμματέα Θ. Thorbjorn Jagland, καθώς επίσης με Έλληνες και Κυπρίους βουλευτές και με τον αρμόδιο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Επίτροπο Thomas Hammarberg.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Μέγαρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ZENITH