Skip to main content

Στο τιμόνι της Helexpo ο Πάρης Μαυρίδης

Τους στόχους του για την ανάπτυξη της Helexpo περιγράφει στη Voria.gr ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Πάρης Μαυρίδης. Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της εται
Η περαιτέρω ανάπτυξη του εκθεσιακού προϊόντος της Helexpo, για να συμβάλλει στην ανάδειξη του επιχειρηματικού γίγνεσθαι της χώρας ειδικά αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο του νέου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Helexpo, κ. Πάρη Μαυρίδη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Voria.gr. To νέο 9μελές δσ της Helexpo συγκροτήθηκε σε σώμα και ανέλαβε τα ηνία του εκθεσιακού φορέα της χώρας μετά τη δημοσίευση στο φύλλο της κυβέρνησης.
 
Στους στόχους της νέας ηγεσίας της Helexpo είναι η δημιουργία νέων εκθεσιακών προϊόντων, που να καλύπτουν τις ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας και να διευκολύνουν τις επιχειρήσεις κατά την αρνητική συγκυρία που διέρχεται η χώρα.

Ο κ. Μαυρίδης τόνισε ότι το εκθεσιακό έργο της Helexpo θα αναπτυχθεί τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας. Για το θέμα της μετεγκατάστασης του εκθεσιακού χώρου, ο κ. Μαυρίδης δήλωσε ότι αυτό είναι ζήτημα της πολιτικής ηγεσίας.

Όσον αφορά στο ζήτημα συγχώνευσης των δυο αδελφών εταιριών Helexpo και ΔΕΘ, όπως ανέφεραν διάφορα δημοσιεύματα, είπε ότι η διοίκηση της Helexpo δεν έχει καμία πληροφόρηση από την πολιτική ηγεσία, γιατί αποτελεί θέμα της κυβέρνησης.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της εταιρείας διαμορφώνεται ως εξής:
πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Πάρις Μαυρίδης, μαθηματικός (εκτελεστικό μέλος), αντιπρόεδρος, Γεώργιος Μαραντέλος, εκδότης-γγ της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ) (μη εκτελεστικό μέλος) και μέλη οι Αλέξανδρος Λογοθετίδης -χημικός μηχανικός, Βασίλης Σιομάδης, μηχανολόγος-διοίκηση Επιχειρήσεων, Νικόλαος Βαρβαρούσης - συνταξιούχος Στρατηγός,  Γεώργιος Μαρνέλος-οικονομολόγος, Αλέξανδρος Χουλιάρας-πρώην γγ υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, Γεώργιος Ναζίρης -εκπαιδευτικός και Φωτεινή Ανδριώτη-νομικός.

ZENITH