Skip to main content

Στον «αέρα» το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Σε αναβολή οδηγείται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αγώνας ρεβάνς μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Σε αναβολή οδηγείται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αγώνας ρεβάνς μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Όπως μεταδίδει το Contra.gr, οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν τη Δευτέρα 2 Μαρτίου για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, οπότε απολύτως λογικά το ματς του Κυπέλλου επρόκειτο να διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

Την ίδια ημέρα και σχεδόν στον ίδιο χώρο θα αγωνιστεί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα οπότε δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στην αστυνόμευση.

Τετάρτη το ματς δεν μπορεί να διεξαχθεί αφού ο Ολυμπιακός, όπως είπαμε, έχει υποχρέωση δύο ημέρες νωρίτερα, άρα η πιο πιθανή λύση είναι η αναβολή της ρεβάνς σε άλλη ημερομηνία.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού πάντως, λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, είναι πολύ πυκνό. Το προσεχές Σάββατο παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Εργοτέλη, την Πέμπτη 19/2 εκτός έδρας με την Ντνίπρο, την Κυριακή 22/2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, την Πέμπτη 26/2 τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο και τη Δευτέρα 2/3, επίσης στο Καραϊσκάκη, με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το μπαλάκι πλέον πέφτει στη διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, την ΕΠΟ δηλαδή, η οποία θα κληθεί πολύ σύντομα να πάρει τη σχετική απόφαση αφού πρώτα λάβει υπόψιν της όλες τις παραμέτρους.
 

ZENITH