Skip to main content

Στον αέρα το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Βούρκο θυμίζει το γήπεδο του Πανθρακικού λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Κομοτηνή, καθιστώντας αμφίβολη τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός θα ξεκαθαρίσει αν ο αγωνιστικός χώρος θα είναι κατάλληλος ή αν κρύβει παγίδες για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών λόγω της έντονης βροχόπτωσης, που έχει μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο.
 
Την απόφαση θα πάρει ο διαιτητής Δελφάκης. Εφόσον δεν κριθεί κατάλληλο, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στην Κομοτηνή και οι ομάδες θα βρεθούν ξανά στη σέντρα, την ίδια ώρα την Κυριακή, όπως ορίζει ο κανονισμός.
 
Εν τω μεταξύ υπό πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες έφτασε στην Aλεξανδρούπολη το βράδυ της Παρασκευής ο Oλυμπιακός. Oι αναταράξεις ήταν εντονότατες την ώρα που το αεροσκάφος κατέβαινε για να προσγειωθεί στην Aλεξανδρούπολη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες προκαλώντας εύλογα ανησυχία μέχρι να γίνει τελικά με επιτυχία η προσγείωση. 
 
Oι καιρικές συνθήκες που συνάντησαν στη Θράκη οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ακραίες, με την καταιγίδα να είναι έντονη και ακόμη και την οδική μεταφορά από την Aλεξανδρούπολη στην Kομοτηνή να γίνεται με δυσκολία.

ZENITH