Skip to main content

Στον «αέρα» το Πανθρακικός-ΠΑΟΚ

Δεν αποκλείεται να αναβληθεί η αναμέτρηση λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
Έξαλλοι είναι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Κομοτηνής, μία μέρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
 
Όπως αναφέρει το «olapaok.gr» πριν από μερικές μέρες το παιχνίδι μεταξύ του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ Κομοτηνής δεν διεξήχθη για μερικές λακούβες νερού. 
 
Η Λίγκα και η αρμόδια εταιρεία, όμως, δεν δείχνουν ανάλογη ευαισθησία και ενόψει του ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανθρακικό και από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κάνουν λόγο για σκάνδαλο, απορώντας γιατί τώρα δεν αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα, μετά, μάλιστα, από την πρόσφατη τοποθέτηση τόσων «μπαλωμάτων» στον αγωνιστικό χώρο.
 
Από τον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να πετύχουν τον σκοπό τους. 
 
Εάν, όμως, η Λίγκα και η αρμόδια εταιρεία επιμείνουν για τη διεξαγωγή του ματς, θα ζητηθεί στην αυριανή (21/3) σύσκεψη από τον Δικέφαλο να εγγυηθούν γραπτώς για την καταλληλότητα και να δεσμευθούν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

ZENITH