Skip to main content

Στον Μητροπολίτη Άνθιμο μαζί με Σαμαρά ο Κοκκόρης

Τι δήλωσε στις σημερινές του δραστηριότητες ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Τον πρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά συνόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης κατά την συνάντησή του με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

Κατά την επίσκεψη τους στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, δέχτηκαν τις ευχές και την ευλογία του Μητροπολίτη κ.κ. Άνθιμου για ένα δίκαιο και καλό προεκλογικό αγώνα.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του ο τ. Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης επισκέφθηκε τους χώρους του Ιδρύματος "Διακονία" όπου συναντήθηκε με φιλοξενούμενους ιερείς και είχε μαζί τους συζητήσεις για κοινωνικά ζητήματα και για τον αγώνα που γίνεται ενάντια στη φτώχια.  

Εξάλλου σήμερα, ο Π. Κοκκόρης επισκέφθηκε το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, όπου συνομίλησε με τα στελέχη της  Διοίκησης και τους εργαζομένους.

Ο κ. Κοκκόρης αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την αναδιάρθρωση του φορολογικού συστήματος και τις δράσεις της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Παράλληλα ευχήθηκε μια καρποφόρα και παραγωγική νέα χρονιά με στόχο την αύξηση των εσόδων και την ανακατανομή του δημοσίου χρήματος, σε όσους αδικηθήκαν από τις επώδυνες επιλογές της κυβέρνησης, στην προσπάθεια εξόδου από την οικονομική κρίση.

ZENITH