Skip to main content

«Στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα χρόνια του Γκαρσία»

Αφιέρωμα στον Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποίησε ξένη ιστοσελίδα, σημειώνοντας πως ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Αφιέρωμα στον Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποίησε ξένη ιστοσελίδα, σημειώνοντας πως ο Ουρουγουανός, παλαίμαχος πια, ποδοσφαιριστής πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στον ΠΑΟΚ και έγινε ο σημαντικότερος ποδοσφαριστής που πέρασε ποτέ από την ομάδα του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα blogs.20minutos.es, αναφέρεται στο βιογραφικό του Γκαρσία, τονίζοντας πως «στην Ισπανία είχαμε πάντα ταλαντούχους παίκτες αλλά και ποδοσφαιριστές μαχητές, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία».

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Ουρουγουανός πέρασε από τη Ρεάλ Μαρδίτης και την Οσασούνα, στην οποία, όπως υπογραμμίζεται, είχε την καλύτερή του απόδοση, και ότι ακόμη έπαιξε στη Θέλτα, στη Μούρθια και στην Ατλέτικο Μαδρίτης Β', όσον αφορά τις ισπανικές ομάδες.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, ο Γκαρσία πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπου έγινε ο σημαντικότερος παίκτης της ομάδας, ενώ σημειώνεται ότι δέχθηκε μείωση στις αποδοχές του προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Παράλληλα, αναφέρεται πως στην Ισπανία απέκτησε τη φήμη του σκληρού παίκτη στον αγωνιστικό χώρο, ότι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2014 όταν αγωνίστηκε στη Ξάνθη και πως για έναν μήνα αποτέλεσε μέλος του τεχνικού τιμ των «ασπρόμαυρων».

ZENITH