Skip to main content

Στους δρόμους οι πυροσβέστες και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένονται σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς πυροσβέστες και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ βγαίνουν στους δρόμους.
Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένονται σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς πυροσβέστες και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ βγαίνουν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, καθώς και για το ασφαλιστικό.

Αναλυτικότερα, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ πραγματοποιούν αυτήν την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πρώην υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Βασικό τους αίτημα είναι η ανανέωση του προσωπικού και του πεπαλαιωμένου στόλου και να τους χορηγηθεί το επίδομα στολής.

Η συγκέντρωση των πυροσβεστών της Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωΐ στην Καμάρα, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κατάληξη τη Γενική Γραμματεία Βορείου Ελλάδος, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας και υπόμνημα με τα αιτήματα του κλάδου. Οι πυροσβέστες διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο τους.

ZENITH