Skip to main content

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν μέλη αριστερών οργανώσεων στο άγαλμα Βενιζέλου, τα οποία νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου με αφορμή την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της ΧΑ στη Θεσσαλονίκ

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν  μέλη αριστερών οργανώσεων στο άγαλμα Βενιζέλου, τα οποία νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου με αφορμή την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για προληπτικούς λόγους η τροχαία προχώρησε σε εκτροπή των αστικών λεωφορείων, δημιουργώντας προβλήματα στη μετακίνηση των πολιτών, ωστόσο σε λίγη ώρα, η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος για την περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας στο ξενοδοχείο CAPSIS (Μοναστηρίου 18) σήμερα στις 6 το απόγευμα

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής είναι ο γενικός γραμματέαςτης Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ παρόντες είναι βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.

ZENITH