Skip to main content

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την ανάπτυξη στη Ρουμανία

Συγκρατημένη αισιοδοξία διακατέχει τον επιχειρηματικό κόσμο στη Ρουμανία για την πορεία της ανάπτυξης της οικονομίας, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία, του Απριλίου, που ανακοίνωσε η εθνική σ
Συγκρατημένη αισιοδοξία διακατέχει τον επιχειρηματικό κόσμο στη Ρουμανία για την πορεία της ανάπτυξης της οικονομίας, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία, του Απριλίου, που ανακοίνωσε η εθνική στατιστική υπηρεσία της Ρουμανίας (INS), με βάση τις απαντήσεις των διευθυντικών στελεχών των εμπορικών εταιριών.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις απαντήσεις των διευθυντικών στελεχών, οι τομείς της βιομηχανίας και των υπηρεσιών αναμένεται να ανακάμψουν το επόμενο τρίμηνο, όπως και οι τομείς των κατασκευών και του λιανεμπορίου.

Μάλιστα, στον τομέα των κατασκευών εκτιμάται πως το επόμενο τρίμηνο θα υπάρξει σταθεροποίηση στην αγορά και αύξηση των παραγγελιών. Στον τομέα της απασχόλησης εκτιμάται ότι θα καταγραφεί μικρή αύξηση του αριθμού των εργαζομένων σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ZENITH