Skip to main content

Συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟ την ώρα του ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Προετοιμασίες έχουν οι οπαδοί του Παναθηναικού εν όψει του ειρηνικού συλλαλητηρίου που έχουν προαναγγείλει ότι θα κάνουν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Προετοιμασίες έχουν οι οπαδοί του Παναθηναικού εν όψει του ειρηνικού συλλαλητηρίου που έχουν προαναγγείλει ότι θα κάνουν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας την Κυριακή.
 
Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις για την τοποθέτηση μίας γιγαντοοθόνης έξω από τη θύρα 3 του γηπέδου, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν σε ζωντανή εξέλιξη το παιχνίδι και με τις φωνές τους να ακούγονται μέσα.
 
Η ειρηνική συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, για να διαμαρτυρηθούν οι φίλαθλοι για την απόφαση της αφαίρεσης τριών βαθμών στους «πράσινους» για τα επεισόδια στη Λεωφόρο.
 
Αναμένεται να υπάρξει πολύς κόσμος που θα πάει στη συγκέντρωση, η οποία θα γίνει έξω από τα επίσημα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ δεν αποκλείεται να σταματήσει και η ροή κυκλοφορίας, προχωρώντας σε σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

ZENITH