Skip to main content

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών

Δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 28 ετών, για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών, συνέλαβαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Να
Δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 28 ετών, για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών, συνέλαβαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κιλά και 76 γραμμάρια χασίς, 45,6 γραμμάρια κοκαΐνη, το ποσό των 210 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 565 ευρώ, προερχόμενα από παράνομες συναλλαγές. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 28χρονου εκκρεμεί το μέτρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην Άνω Τούμπα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 29 ετών, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχαν 52 γραμμάρια ηρωίνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του πρώτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα φιαλίδιο που περιείχε υγρή μεθαδόνη μικτού βάρους 208 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 900 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

ZENITH