Skip to main content

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια σε Αμπελόκηπους, Κορδελιό και Ανάληψη

Στη σύλληψη συνολικά επτά ατόμων για τυχερά παιχνίδια προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.

Στη σύλληψη συνολικά επτά ατόμων για τυχερά παιχνίδια προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην περιοχή των Αμπελοκήπων, του Κορδελιού και της Ανάληψης.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία

Συνελήφθη, στη περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 50χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ - ιντερνετ), καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίος διενεργούνταν απαγορευμένα παιχνίδια από ισάριθμους θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Συνελήφθη την περιοχή του Κορδελιού 47χρονος προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 25 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που ελέγχονταν από κεντρικό υπολογιστή, σε έναν από τους οποίους, διενεργούνταν απαγορευμένα παχνίδια από θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.  

Συνελήφθη στην περιοχή της Ανάληψης, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 42χρονος προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ - ίντερνετ), εντός του οποίου είχε εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία ηλεκτρονικός υπολογιστής, πρόσφορος για διενέργεια απαγορευμένων παιγνίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ZENITH