Skip to main content

Συλλήψεις πέντε ατόμων στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη πέντε ατόμων για απόπειρα ληστείας, κλοπής και παράβασης Νόμου περί όπλων προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη πέντε ατόμων για απόπειρα ληστείας, κλοπής και παράβασης Νόμου περί όπλων προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δύο Έλληνες ηλικίας 18 και 20 ετών και 19χρονη αλλοδαπή, καθώς η μεν 19χρονη απείλησε με μαχαίρι τους δύο έπειτα από προσωπική τους διένεξη, οι άνδρες στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σωματική βία σε βάρος της, τραυματίζοντάς την ελαφρά, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

Παράλληλα, συνελήφθη στον Εύοσμο 26χρονος, ο οποίος κατελήφθη να κλέβει ποσότητα πετρελαίου από βαρέλι, που βρισκόταν σε αύλειο χώρο οικίας 85χρονου. Όπως προέκυψε από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, κατά το τελευταίο δεκαήμερο είχε αφαιρέσει συνολικά περίπου 200 λίτρα πετρελαίου από την κατοχή του παραπάνω ηλικιωμένου.

Ακόμη, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης 48χρονο ομογενή, ο οποίος αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ, διάφορα προϊόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

ZENITH