Skip to main content

Σύλληψη 38χρονου για σειρά κλοπών

Συνελήφθη χθες επ’ αυτοφώρω στην περιοχή Γλάστρος από αστυνομικούς του Τμήματος Μυκόνου, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές στο νησί.
Συνελήφθη χθες επ’ αυτοφώρω στην περιοχή Γλάστρος από αστυνομικούς του Τμήματος Μυκόνου, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές σε εξοχικές κατοικίες, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και σε ξενοδοχεία στην Μύκονο, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν είδη ρουχισμού, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 173 €, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, καθώς και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων, τα οποία είχε αφαιρέσει από οικίες και διαμερίσματα τουριστικών επιχειρήσεων, όπως τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ρολόγια, κοσμήματα, είδη ρουχισμού κ.λπ.

Μέχρι στιγμής από την έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί – εξιχνιαστεί επτά κλοπές, που φέρεται ότι είχε διαπράξει ο συλληφθείς, σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου.

Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στους παθόντες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός αντικειμένων που προέρχονται από κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ZENITH