Skip to main content

Σύλληψη 43χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό

Τον αστυνομικό της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων παρίστανε ένας 43χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που έμενε.
Παρίστανε τον αστυνομικό της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που έμενε. Ο λόγος για ένα 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από την καταγγελία του 49χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, του είχε πει ότι είχε γνωριμίες στις εισαγγελικές Αρχές και θα μπορούσε να μεσολαβήσει για την έκδοση θετικής δικαστικής απόφασης επιμέλειας του ανήλικου τέκνου του, αρκεί να του δώσει 15.000 ευρώ, το οποίο δήθεν θα δινόταν στον εισαγγελέα. Ο 43χρονος, ύστερα από διαπραγματεύσεις, κατάφερε και απέσπασε για τη δήθεν μεσολάβηση το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ.

Ύστερα και από σχετική παραγγελία του εισαγγελέα Εφετών, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων εντόπισαν τον 43χρονο και τη συγκάτοικο φίλη του στο Μενίδι, την ώρα που έβγαιναν από καταυλισμό ΡΟΜΑ με το αυτοκίνητό τους. Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητό του 43χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών ουσιών συνολικού βάρους 15,6 γραμμαρίων. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών.

ZENITH