Skip to main content

Σύλληψη οδηγού ταξί για μεταφορά ναρκωτικών

Το «τσιγαριλίκι», που κάπνιζε ένας 43χρονος οδηγός ταξί, τον πρόδωσε, αφού το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί τον εντόπισε και έτσι οι άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας ανακάλυψαν την ποσότητα χασίς
Το «τσιγαριλίκι», που κάπνιζε ένας 43χρονος οδηγός ταξί, τον πρόδωσε, αφού το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί τον εντόπισε και έτσι οι άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας ανακάλυψαν την ποσότητα χασίς που μετέφερε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός του ταξί εντοπίστηκε στο επιβατικό λιμάνι της Καβάλας, όταν έγινε αντιληπτή από τον σκύλο, όχι η μυρωδιά των ναρκωτικών που μετέφερε, αλλά το τσιγάρο κάνναβης, που κάπνιζε εκείνη τη στιγμή.

Κατά τους ελέγχους, που έγιναν στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του συλληφθέντος, βρέθηκαν στην κατοχή του συνολικά 263 γραμμάρια χασίς (ινδική κάνναβη) μοιρασμένα σε 32 νάιλον σακούλες, οι οποίες ήταν τοποθετημένες σε μεγάλο γυάλινο βάζο, ώστε να μη «δραπετεύει» η μυρωδιά τους. Βρέθηκαν, επίσης, σύνεργα χρήσης της κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Σε βάρος του 43χρονου κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, που κατέσχεσε τα ναρκωτικά, διενεργεί προανάκριση.

ZENITH