Skip to main content

Σύλληψη ρασοφόρου για κλοπή στη Θεσσαλονίκη

Άνδρας, ο οποίος προσποιούταν τον ιερέα ώστε να μην κινεί τις υποψίες, συνελήφθη επ΄αυτοφώρω για υπόθεση κλοπής σε βιοτεχνία στην περιοχή του κέντρου.

«Ρασοφόρος» άνδρας, ο οποίος προσποιούταν τον ιερέα ώστε να μην κινεί τις υποψίες, συνελήφθη επ΄αυτοφώρω για υπόθεση κλοπής, από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έσπευσαν σε βιοτεχνία στην περιοχή του κέντρου.

Πρόκειται για 44χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας δικογραφία με τα αδικήματα της «Κλοπής», της «Αντιποίησης Στολής» και της «Ψευδούς Ανωμοτί Κατάθεσης».

Ο υποτιθέμενος ιερωμένος, απογευματινές ώρες χθες (07-03-2015), εισήλθε σε βιοτεχνία ειδών παντός τύπου, στην περιοχή του κέντρου και αφαίρεσε σετ δαχτυλιδιών. Η παράνομη πράξη  του έγινε όμως αντιληπτή από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ο «ρασοφόρος» να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Παρά την αρχική προσπάθεια απόκρυψης των στοιχείων ταυτότητάς του, ο δράστης ταυτοποιήθηκε και επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν:

- δύο Εντάλματα Σύλληψης,
- ένα Ένταλμα Προσωπικής Κράτησης,
για τα αδικήματα των «Διακεκριμένων περιπτώσεων Κλοπών» και της παράβασης του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

ZENITH