Skip to main content

Σύμφωνο συνεργασίας ΟΕΕΘ-ΣΕΕ και του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των ΟΕΕΘ-ΣΕΕ και του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, εκπροσωπούμενου από τον δήμαρχο, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, υπογράφηκε στo δημαρχείο.

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας των Ο.Ε.Ε.Θ. – Σ.Ε.Ε.,  της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ.), του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.) και του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, εκπροσωπούμενου από τον δήμαρχο, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, υπογράφηκε στo δημαρχείο Πυλαίας – Χορτιάτη στις 8 Απριλίου.

Το κείμενο του συμφώνου υπέγραψαν - εκτός από τον κ. Καϊτεζίδη – ο Ιωάννης Μανδρίνος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, ο Στυλιανός Σαραφίδης, Β’ Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος και ο Μάκης Στεργίου, Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών και Μορφωτικών Υποθέσεων της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας.
    
Οι ως άνω εκπρόσωποι συνομολόγησαν και συναποδέχθηκαν την από κοινού πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση, ενημέρωση και υποβοήθηση της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας με σκοπό την ενίσχυση συνολικά της οικονομίας του δήμου.
    
Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, τα συνεργαζόμενα μέρη συμφώνησαν τους όρους της συνεργασίας που αναλυτικά περιλαμβάνονται στο σχετικό σύμφωνο.
    
Τέλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Αναπτυξιακής Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας,  Ιωάννης Μανδρίνος, ευχαρίστησε τον κ. Καϊτεζίδη, για την κοινή τους πρωτοβουλία στην υπογραφή του Συμφώνου και υποσχέθηκε ότι η συνεργασία μαζί τους θα συνεχιστεί, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της ανάπτυξης του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και της υποβοήθησης της τοπικής κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας.

Image
symfwno
Business Story
Off

ZENITH