Skip to main content

Συμμετοχή νομού Δράμας σε δύο εκθέσεις Τουρισμού

Στην «3η Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού ACTIVETRIP» θα συμμετάσχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας, για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο (stand 7-9), στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής το
Στην «3η Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού ACTIVETRIP» θα συμμετάσχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας, για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο (stand 7-9), στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του Νομού Δράμας.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 28 Φεβρουαρίου 2010 στην Πάτρα και σε αυτήν θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι της Εταιρείας Ανάπτυξης Εναλλακτικού Τουρισμού «Έκσταση» Νομού Δράμας. Στόχος είναι η ανάδειξη των επιμέρους ιδιαιτεροτήτων του κάθε τουριστικού προορισμού, παράλληλα με την ορθολογική αξιοποίησή του και την προστασία του περιβάλλοντος.

Τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 19:30, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνει παρουσίαση της πολιτιστικής κληρονομιάς και των περιβαλλοντικών ευκαιριών για τον τουρισμό. Θα παρουσιαστούν επίσης τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και η σημασία τους στην τουριστική ανάπτυξη, ενώ έχει προγραμματιστεί και ημερίδα με θέμα το περιβάλλον και την ανάπτυξη.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας θα συμμετάσχει με εκπροσώπους της στο περίπτερο του ΕΟΤ, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «HOLIDAY & SPA EXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας από 25 έως 27 Φεβρουαρίου 2010, στο National Palace of Culture.

ZENITH