Skip to main content

Συμμετοχή στο Συνέδριο του Ιουνίου ζητεί ο Βουλγαράκης

Αναταραχή στη Ρηγίλλης προκαλεί μετά τον Αλογοσκούφη ο Γιώργος Βουλγαράκης που αξίωσε τη συμμετοχή του στις προσυνεδριακές διαδικασίες και στο Συνέδριο του κόμματος.
Τη συμμετοχή του στις προσυνεδριακές διαδικασίες και στο Συνέδριο της ΝΔ ζήτησε ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην υπουργός επισκέφθηκε τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου Δημήτρη Αβραμόπουλο και ζήτησε να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των ομιλητών τόσο στις προσυνεδριακές συνδιασκέψεις της ΝΔ όσο και στο Συνέδριο που πραγματοποιείται στις 25-27 Ιουνίου.

Ο κ. Αβραμόπουλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον ενέγραψε στον κατάλογο των ομιλητών, καθώς ο κ. Βουλγαράκης είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου. Διευκρίνισε, όμως, ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για την περίπτωσή του με τον κ. Σαμαρά.

Αυτή η κίνηση του πρώην υπουργού σήμανε συναγερμό στη Ρηγίλλης, καθώς θεωρήθηκε «ευθεία πρόκληση» προς την ηγεσία. Στελέχη της ΝΔ προεξοφλούν ότι δεν θα επιτραπεί ούτε η παρέμβαση, αλλά ούτε η παρουσία του κ. Βουλγαράκη στο Συνέδριο.

Πάντως, σε μια προσπάθεια εκτόνωσης του κλίματος, ο κ. Βουλγαράκης δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην προσυνεδριακή εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, μεθαύριο Σάββατο, αλλά επιμένει να μιλήσει τουλάχιστον στο Συνέδριο.

ZENITH