Skip to main content

Συμμετοχή του ΕΒΕ Κοζάνης σε εκθέσεις

Στη 12η Πανηπειρωτική και στην 6η Περιφερειακή Έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα θα συμμετάσχει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κοζάνης.
Στη 12η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Πανηπειρωτική 2010» θα συμμετάσχει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κοζάνης. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων από 8 έως 16 Μαΐου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Α.Ν.Κ.Ι - Λιμνοπούλα.

Η Έκθεση στεγάζεται σε έκταση 8.000 τ.μ., σε ειδικά διαμορφωμένους, άνετους και καλαίσθητους χώρους, καλύπτοντας απόλυτα όλες τις ανάγκες προβολής προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν να έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες της έκθεσης.

 Η Έκθεση προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο από την Ήπειρο, αλλά από όλη τη χώρα, καθώς και από τη γειτονική Αλβανία, οι οποίοι πέρσι ξεπέρασαν τους 50.000.

Παράλληλα, το ΕΒΕ Κοζάνης θα συμμετάσχει στην 6η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 13 Ιουνίου 2010 υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, σε έκταση 8.000 τμ και σε ειδικά διαμορφωμένο κτήριο στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Τρίπολης.

Η Έκθεση στοχεύει, εκτός από την προβολή των τοπικών παραγόμενων προϊόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην εξωστρέφεια όλων των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν, καθώς το «Αρκαδικό Πανόραμα» αποτελεί συνάντηση εκθετών από τον χώρο της βιομηχανίας, των δομικών υλικών, της κατοικίας, των ειδών σπιτιού, των τροφίμων-ποτών, του αυτοκινήτου, των εκδόσεων, των συστημάτων πληροφορικής, της κινητής τηλεφωνίας, των υπηρεσιών και πολλών άλλων τομέων.

ZENITH