Skip to main content

Συμμετοχή του ΕΒΕΘ σε διεθνή έκθεση τεχνολογίας της Βουλγαρίας

Το παρών στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας και Μηχανημάτων IFP, στη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας, σχεδιάζει να δώσει και φέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επιδοτώντας μάλιστα τη συμμε
Το παρών στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας και Μηχανημάτων International Technical Fair (IFP), στη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας, σχεδιάζει να δώσει και φέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επιδοτώντας μάλιστα τη συμμετοχή των επιχειρήσεων - μελών του.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2010 και την ελληνική συμμετοχή διοργανώνει η ΔΕΘ ΑΕ. Οι επιχειρηματίες-μέλη που επιθυμούν να μετάσχουν στη διαδικασία επιδότησης στην ITP καλούνται να επικοινωνήσουν με το ΕΒΕΘ, για να πληροφορηθούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους και  να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους, μέχρι τις 18.8.2010.

Η ΙFP 2010 θα περιλαμβάνει έξι θεματικά σαλόνια:

α) Aquatech (επεξεργασία νερού και λυμάτων,υδροσωλήνες, εξαρτήματα και διατάξεις, αποχετευτικές σωληνώσεις κοκ.)

β) Auτοtech (οδικές, σιδηροδρομικές, ναυτιλιακές και αεροπορικές μεταφορές, μηχανές, ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου κλπ.)

γ)Eltech (ηλεκτρολογικά υλικά, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, ηλεκτρονικές συσκευές μέτρησης κα)

δ)Eneco (τεχνολογίες και εξοπλισμός παραγωγής και εκμετάλλευσης πηγών ενέργειας, παραγωγής και διανομής ενέργειας, μικροί σταθμοί παραγωγής ενέργειας κοκ.)

ε) Infotech (λογισμικό, υπηρεσίες διαδικτύου, συστήματα επικοινωνίας, κίνηση δεδομένων, εξοπλισμός προσαρμογής κλπ.)

στ)Stroytech (οικοδομικά υλικά, συγκολλητικές ουσίες, επιχρίσματα, προκατασκευασμένα κτίρια, εργαλεία κατασκευών κα)

ZENITH