Skip to main content

Συμμετοχή του επιμελητηρίου Δράμας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα «FATE: Από Στρατόπεδα σε Επιχειρηματικά Κέντρα» συμμετέχει ως εταίρος το επιμελητήριο Δράμας.
Στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα «FATE: Από Στρατόπεδα σε Επιχειρηματικά Κέντρα», συμμετέχει ως εταίρος το  επιμελητήριο Δράμας.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, κύριος στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της οικονομικής ζωής ενός τόπου μέσα από εξειδικευμένες δράσεις για την μετατροπή παλαιών στρατοπέδων σε οργανωμένες δομές επιχειρηματικότητας ή εκκολαπτήρια επιχειρήσεων.

Για τις ανάγκες του προγράμματος στελέχη του επιμελητηρίου Δράμας παρευρέθηκαν στη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής διαχείρισης και υλοποίησης του FATE που έγινε στην πόλη Χέβιτζ της Ουγγαρίας, όπου έγινε μια εκτενής παρουσίαση των δράσεων και ενεργειών που έχουν υλοποιηθεί κατά την πρώτη περίοδο του έργου, το οποίο έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2009.

Τέλος, στη συνάντηση καθορίστηκε η περαιτέρω πορεία του προγράμματος και αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να γίνει στην Καβάλα τον Ιουνίο του 2010.

ZENITH