Skip to main content

Συναγερμός στο Μαξίμου για την Πέμπτη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία της συζήτησης και της ψήφισης του ασφαλιστικού ν/σ στη Βουλή με την τελευταία να θεωρείται και είναι η «μητέρα όλων των μαχών» για την κυβέρνηση.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία της συζήτησης και της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή. Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, αύριο το νομοσχέδιο κατατίθεται προς συζήτηση στην ολομέλεια, ενώ την Πέμπτη θα περάσει από την κρίσιμη διαδικασία της ψήφισης. Η τελευταία θεωρείται και είναι η «μητέρα όλων των μαχών» για την κυβέρνηση, καθώς από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα εξαρτηθεί ο βαθμός συνοχής κι αντοχής της κυβέρνησης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός καθώς βασικό μέλημα του πρωθυπουργικού γραφείου είναι να εντοπισθούν και να συνετιστούν τυχόν αντάρτες, για να μην επαναληφθεί ό,τι με τη ψήφιση του Μνημονίου. Άλλωστε, ως γνωστόν, ο κ.Γ. Παπανδρέου έχει προειδοποιήσει ότι «με 153 βουλευτές δεν πρόκειται να κυβερνήσω», οπότε το διακύβευμα των πρόωρων εκλογών θεωρείται και είναι πολύ σοβαρό και θα μετρήσει αναλόγως στη λήψη οποιασδήποτε απόφασης από τους «εμπλεκόμενους».

ZENITH