Skip to main content

«Συναινετικό» το διαζύγιο Σαββίδη με Μαυροφρύδη

Ως «κοινή συναινέσει» χαρακτηρίζει τη λύση της συνεργασίας του Άλκη Μαυροφρύδη με τη DIMERA EΠΕ, το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη.

Ως «κοινή συναινέσει» χαρακτηρίζει τη λύση της συνεργασίας του Άλκη Μαυροφρύδη με τη DIMERA EΠΕ, εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Η λύση της συνεργασίας έγινε με συναίνεση και των δυο πλευρών, μετά από πολύ καλή και αποδοτική συνεργασία», τονίζει χαρακτηριστικά το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου, τονίζοντας πως «υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και ευγνωμοσύνη και ήταν γενικά μια πολύ καλή συνεργασία που τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν κρίθηκε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου».

Ο Άλκης Μαυροφρύδης ήταν από τα πρώτα στελέχη που εντάχθηκαν στο στελεχιακό δυναμικό του Ιβάν Σαββίδη επί οικονομικών θεμάτων. Βρέθηκε στο πλευρό της Μαρία Γκοντσάρεβα και αρχικά συμμετείχε σε διάφορες συσκέψεις και συζητήσεις που αφορούσαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε κυρίως με το «Μακεδονία Παλλάς», όπως και διάφορες άλλες επιχειρηματικές προσπάθειες του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, χωρίς να έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρότι έδινε τις συμβουλές του ζητείτο.

 

ZENITH