Skip to main content

Συνάντηση Αβραμόπουλου- Κικίλια

«Η επιλογή της υποψηφιότητας ενός νέου ανθρώπου, συνιστά υπερβατική πολιτική απόφαση», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, μετά τη συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής της ΝΔ Β.Κικίλια.
Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής της ΝΔ Βασίλη Κικίλια είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Η επιλογή της υποψηφιότητας ενός νέου ανθρώπου, συνιστά υπερβατική πολιτική απόφαση και ανοίγει το δρόμο για μια νέα γενιά πολιτικών, που φιλοδοξούν να συμβάλλουν με τις ιδέες, τις αρχές και τα όνειρά τους στα δημόσια πράγματα. Αυτόν το δρόμο σηματοδοτεί και ανοίγει η επιλογή της υποψηφιότητάς του» σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

«Οι πολίτες της Αττικής να γνωρίζουν, ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, με τον ενθουσιασμό και το όραμα του νέου ανθρώπου αλλά και με την εμπειρία και τη γνώση εκείνων που προηγήθηκαν της δικής μου γενιάς, για να χτίσουμε μια συνεκτική, ισόρροπη, δίκαιη, λειτουργική και αποτελεσματική Περιφέρεια» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Κικίλιας.

«Μας ενώνει όλους, πέρα και πάνω από κόμματα, ο κοινός μας στόχος για δημοκρατικό πολιτισμό και ένα ανθρώπινο και αποτελεσματικό διοικητικό σύστημα» πρόσθεσε.

ZENITH