Skip to main content

Συνάντηση Διαμαντοπούλου με ΔΟΕ

Με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θα συναντηθεί αύριο η ΔΟΕ, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και προκειμένου να εξεταστούν από κοινού τα κενά στα σχολεία.
Μια μέρα μετά την ομολογία - σοκ της Άννας Διαμαντοπούλου ότι η φετινή σχολική χρονιά θα είναι η χειρότερη από τη Μεταπολίτευση, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θα συναντηθεί με  εκπροσώπους των δασκάλων, μετά από αίτημα της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας προκειμένου να εξεταστούν από κοινού τα κενά στα σχολεία. 

Χθες η Άννα Διαμαντοπούλου είχε ανακοινώσει ότι τουλάχιστον 5.000 εκπαιδευτικοί που είχαν αποσπαστεί σε διάφορες υπηρεσίες επανέρχονται στα σχολεία, ενώ κατόπιν συνεννοήσεων με το υπουργείο Οικονομικών, θα δοθούν πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών στα σχολεία.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΤ η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε σχέση με τον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα ανέφερε ότι θα εφαρμοσθεί η εγκύκλιος του 2005, σύμφωνα με την οποία θα υπάρχουν 25 μαθητές στην Πρωτοβάθμια και έως 30 μαθητές στη Δευτεροβάθμια.

ZENITH