Skip to main content

Συνάντηση επιχειρηματιών και απεργών μεταφορέων

Ρόλο διαμεσολαβητή ανέλαβε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί στην αγορά εξαιτίας της απεργίας των μεταφορέων.
Ρόλο διαμεσολαβητή ανέλαβε το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί στην αγορά εξαιτίας της απεργίας στις μεταφορές. Οι πρόεδροι του ΕΒΕΑ, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος. 

Ο επιχειρηματικός κόσμος επεσήμανε την ανάγκη άμεσης διακοπής των απεργιακών κινητοποιήσεων. Όπως υποστήριξαν, έχουν ήδη προκληθεί σημαντικά προβλήματα στη διακίνηση των αγαθών και εμπορευμάτων, αλλά και των πολιτών λόγω της έλλειψης καυσίμων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ δεσμεύτηκε προς τους απεργούς μεταφορείς ότι θα ζητήσει από την κυβέρνηση να περιληφθούν στο νομοσχέδιο ορισμένα από τα αιτήματά τους και ειδικότερα αυτό που αφορά στη μη απαξίωση των περιουσιακών τους στοιχείων.

ZENITH