Skip to main content

Συνάντηση Κοκκόρη με τον δήμαρχο Παύλου Μελά

Ζητήματα που αφορούν τον δήμο Παύλου Μελά και γενικότερα της δυτικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψηφίου βουλευτή ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Π. Κοκκόρη, με τον δήμαρχο Παύλο

Ζητήματα που αφορούν την περιοχή του δήμου Παύλου Μελά και γενικότερα της δυτικής Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψηφίου βουλευτή ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτη Κοκκόρη, με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Κατά την συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων για το παρόν και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ανάπτυξης που έχει ανάγκη η περιοχή, ώστε να διαδραματίσει τον δικό της σημαντικό ρόλο στον γενικότερο περιφερειακό σχεδιασμό.

Αποχωρώντας από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, ο κ. Κοκκόρης, δήλωσε:

«Τα τελευταία χρόνια έγιναν τομές που δίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τη δυνατότητα να αναλάβει πρωτοβουλίες και να λειτουργήσει αυτόνομα, ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στα όρια ευθύνης της. Πιστεύουμε ότι με την ανάκαμψη της οικονομίας που άρχισε ήδη να γίνεται πραγματικότητα, η τοπική ανάπτυξη θα είναι αξιοσημείωτη και θα αλλάξει την ποιότητα ζωής των πολιτών, τόσο του κεντρικού όσο και των περιφερειακών δήμων της πόλης μας».

ZENITH