Skip to main content

Συνάντηση Λοβέρδου-Σαμαρά για το ασφαλιστικό

Με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να τον ενημερώσει για τους βασικούς άξονες αλλαγών στο ασφαλιστικό.
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, θα έχει σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να τον ενημερώσει για τους βασικούς άξονες αλλαγών στο ασφαλιστικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λοβέρδος έχει ζητήσει συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με αντικείμενο το ασφαλιστικό. Ο υπουργός έχει ήδη συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος επεσήμανε ότι τα μέτρα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση και ότι το κόμμα του θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση με σοβαρότητα.

Αντιθέτως, η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα απάντησε αρνητικά στην πρόσκληση, καθώς, όπως τόνισε, «είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνάντηση δεν μπορεί να προσφέρει ενημέρωση, γιατί είναι γνωστό τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με πρόσχημα τα ελλείμματα και το χρέος, προκειμένου να προχωρήσουν τα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια».

ZENITH